La Diada Nacional de Catalunya es seguirà per Youtube a Sant Cugat

La tradicional ofrena floral a Rafael Casanova estarà restringida al públic

La Diada Nacional de Catalunya estarà marcada enguany per la pandèmia del coronavirus. No hi haurà manifestació multitudinària i els actes institucionals s'han restringit. És el cas de Sant Cugat, on es manté la tradicional ofrena floral a Rafael Casanova però limitant l'accés a la ciutadania.

Així, l'objectiu de l'Ajuntament de Sant Cugat és commemorar la Diada, però intentant garantir la seguretat i complint els protocols de prevenció establerts.

Ofrena floral sense públic

L'11 de Setembre començarà amb la tradicional ofrena de flors a Rafael Casanova, a partir de les nou del matí a la plaça que porta el seu nom. Entitats i partits polítics podran fer la seva ofrena, amb un màxim de sis persones per grup. Però l'acte estarà tancat a la ciutadania i els santcugatencs ho podran seguir a través del canal de Youtube de l'Ajuntament.

Durant l'ofrena floral, el Quartet Brossa interpretarà el cant de Els Segadors. Pocs minuts després de les onze del matí, l'alcaldessa Mireia Ingla oferirà el discurs institucional de la Diada. Tot plegat també es podrà seguir per Youtube.

Les associacions que hi vulguin participar hauran d'enviar un correu electrònic a l'Ajuntament, informant de les persones que hi assistiran i el seu contacte.

Les sardanes

L'11 de Setembre a Sant Cugat acabarà amb una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa, que oferirà l'espectacle Xacu & friends, la força de la sardana clàssica. Serà a partir de les vuit del vespre a la plaça de l'Om. L'acte serà amb aforament limitat i amb cadires amb distàncies de seguretat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem