El PSC vol incentivar l'eficiència energètica dels habitatges

El PSC de Sant Cugat vol donar un impuls a les energies renovables

El PSC proposa ampliar els incentius econòmics a la rehabilitació d'edificis i habitatges amb criteris d'estalvi i eficiència energètica a Sant Cugat. Es tracta d'una proposta emmarcada en una estratègia "necessària de transició ecològica mitjançant el foment de la màxima eficiència en l'ús dels recursos naturals, les tecnologies  menys contaminants i de menor impacte sobre la biodiversitat.

Es vol posar l'èmfasi en les energies renovables i la creació d'ocupació 'verda' en tots els sectors", asseguren els socialistes en un comunicat. Així, el PSC "vol aprofitar les mesures preses pel Govern de Pedro Sánchez d'eliminar el denominat impost al sol i possibilitar així el protagonisme dels ciutadans en la producció d'energies renovables i la major eficiència en el seu consum energètic, per a fomentar l'ús de l'energia solar i potenciar l'autoconsum".

Per  al  PSC  és  imprescindible  el  compromís  amb  els  qui  van  invertir  en  energies renovables abans de 2013. "Aquestes mesures contribuiran a reduir el cost de l'energia als consumidors i tindran un impacte  beneficiós  sobre  la  nostra  ciutat. Per una banda la utilització d'energia renovable i sostenible, per un altre impulsar la creació d'una indústria especialitzada i la creació d'ocupació 'verda'".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem