L'EMD no es planteja suspendre la concessió del Complex Esportiu de Valldoreix

El president Josep Puig defensa el conveni signat el 2012 i assegura que ha permès estalviar 150.000 euros anuals a Valldoreix

El govern de l'EMD de Valldoreix no es planteja suspendre la concessió del complex esportiu a l'empresa Eventing Sports i fer un nou concurs públic, tal com reclamava l'Associació de Veïns Progressistes. El Tribunal Superior de Justícia va tumbar la modificació del conveni del 2012 entre les dues parts, però el president de l'EMD, Josep Puig, assegura que no actuaran fins que la sentència sigui ferma.

La concessió inicial es remunta el 2003 i es va signar un contracte que tant el president de Valldoreix com l'associació veïnal qualifiquen de "nyap". El 2012, el govern de CiU-Actuem va modificar el conveni, i ara la justícia l'ha anul·lat en primera instància per entendre que s'hauria d'haver fet un nou concurs. L'empresa ha presentat un recurs de cassació al Tribunal Suprem.

Més info: L'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix vol un nou concurs pel complex esportiu

Josep Puig defensa que la modificació del conveni del 2012 va ser positiva per Valldoreix i que sí que tenia un interès públic: "El conveni inicial gravava l'EMD amb 250.000 euros anuals. Quan vam entrar, ens van reunir amb Eventing i vam ajustar el conveni per no assumir les despeses de consum i es va refer. L'EMD s'ha estalviat 150.000 euros l'any des de llavors. No poden dir que no és d'interès pel poble".

El president retreu que el govern de Valldoreix d'entre el 2003 i el 2011, amb la participació de l'Associació de Veïns Progressistes, no va fer res per solucionar els problemes del contracte inicial. A més de l'estalvi, destaca que amb la renovació del conveni, l'empresa va poder instal·lar les pistes de pàdel: "Les instal·lacions funcionen a tota màquina, són un èxit total, les pistes de pàdel estan plenes i s'ha dignificat l'espai. On és la part negativa?".

En cas que el Tribunal Suprem no accepti el recurs de cassació i es confirmi l'anul·lació de la modificació del conveni, Josep Puig avisa que serà perjudicial per l'EMD, ja que s'hauran de pagar indemnitzacions i segurament el tema acabarà de nou als tribunals. "L'empresa ja ha dit que demana un milió d'euros", recalca. A més, assenyala, es perdrien les pistes de pàdel.

Més info: L'empresa del Complex Esportiu de Valldoreix: "Per un milió d’euros, deixem la concessió"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem