ERC, sobre el cas Palau: "HI ha d'haver responsabilitats polítiques i econòmiques"

La sentència ferma del cas Palau diu que CDC es va lucrar amb 100 mil euros de la licitació del PAV-3

El president d'ERC a Sant Cugat, Oriol Cisteró, té clar que "s'ha de demanar responsabilitats polítiques i econòmiques. El govern de la ciutat en aquell moment (liderat per l'exalcalde Lluís Recoder) hauria de sortir a donar explicacions. Hi ha un criteri ètic i hauria de sortir gent a assumir responsabilitats". Després que el Tribunal Suprem hagi ratificat que Convergència, Fèlix Millet i Jordi Montull es van repartir 167.000 euros provinents de Ferrovial arran de l'adjudicació del pavelló de la rambla del Celler de Sant Cugat el 2002.

Més info: El Suprem confirma que Convergència va rebre comissions pel pavelló de Sant Cugat

Tot i això, cap dels sentenciats formava part de l'Ajuntament de Sant Cugat, ni en l'àmbit tècnic ni polític, però la sentència diu que no sembla possible "mantenir que no existia cap relació entre els pagaments per patrocini efectuats per Ferrovial i els suposats pagaments per presumptes comissions per adjudicació d'obra". "És obvi que si algú va pagar aquesta comissió, alguna cosa no es va fer bé aquí", assenyala Cisteró.

Sobre si l'Ajuntament de Sant Cugat hauria de prendre accions davant del cas Cisteró creu que sí. " L'Ajuntament hauria de fer les passes possibles, no només per recuperar els diners, si nó per netejar la imatge de l'Ajuntament que n'és el perjudicat. Jo no sé com ha de ser, però l'Ajuntament ha de posicionar-se".

 
Comentaris

Destaquem