ERC reivindica la necessitat de fer política convencional al Congrés

"A qui diu no a tot, se li ha de preguntar: quan siguis diputat, votaràs o no en contra de l'impost del sol?", argumenta el candidat Joan Capdevila

En el marc de la campanya electoral per les eleccions generals del 10 de novembre, Esquerra Republicana de Catalunya ha organitzat una trobada amb autònoms i petits empresaris aquest dijous a Sant Cugat. El protagonista ha estat Joan Capdevila, candidat republicà al Congrés, que ha explicat les propostes del partit en matèria de comerç, fiscalitat, empreses o autònoms.

Capdevila ha defensat la necessitat de fer política convencional, també a Madrid, tot i el context de repressió que denuncien els partits independentistes: "Mal que costi, s'ha de fer".

"A qui diu no a tot, se li ha de preguntar: quan siguis diputat, votaràs o no en contra de l'impost del sol? I com això, tantes altres coses", ha argumentat el candidat, que ha afegit que aquesta política "no és excloent amb denunciar el judici farsa".

Un govern del PSOE?

Sobre la possibilitat de facilitar un govern del PSOE després de les eleccions, Capdevila ha comentat: "La governabilitat és un altre tema, parlàvem d'iniciatives legislatives que pensem que són pel bé comú. Per tant, dialogarem i escoltarem a tothom".

En referència a la decisió de desenes de territorials de l'ANC que han demanat el vot exclusivament per Junts per Catalunya i CUP, Capdevila ha assenyalat que "la gent és molt més intel·ligent del que creiem. Els ciutadans han de comparar programes i buscar el que s'assembli més a les seves aspiracions.

"Respecte total a totes les opcions polítiques sobiranistes, perquè són els nostres companys, no els nostres adversaris", ha finalitzat.

Suport als autònoms

Sobre les propostes de suport a les pimes i als autònoms, el candidat republicà ha destacat que ERC vol "defensar el model del comerç català" i proposa ajudes per a la digitalització, entre altres.

Sobre autònoms, reclama una cotització progressiva i coincident amb els ingressos i més bonificacions per aquells que comencin un negoci.

 
Comentaris

Destaquem