ERC Sant Cugat fixa com a objectiu renovar l'alcaldia de Mireia Ingla

ERC inaugura nova seu a Sant Cugat amb la mirada posada a les eleccions del 2023

ERC Sant Cugat ha inaugurat nova seu del partit, que ha passat de secció local a casal Roc Codó, en homenatge a l'alcalde Republicà. Durant la inauguració Oriol Cisceró, president local d'ERC, ha afirmat que el partit ja treballa per renovar l'alcaldia de Mireia Ingla. "Tornarem a fer a Ingla alcaldessa i a Pere Aragonès president de la generalitat", ha dit. Tot i que encara es desconeix si hi haurà més candidats, Cisceró ha avançat que la qüestió es resoldrà durant el primer trimestre de 2022. "Estem molt contents del govern d'esquerres d'aquesta ciutat, feia falta després de 32 anys de governs convergents de dretes", ha afegit.

Raül Romeva, que també ha assistit a la inauguració ha destacat que "si algun partit de Catalunya porta el concepte republicà en el seu ADN és Esquerra". A més, el polític ha afirmat que la reinauguració del local és motiu de celebració perquè "s'està treballant, s'està construint i s'està creixent". Romeva no ha volgut oblidar els inicis del partit i ha recordat a Macià, primer president de la Generalitat. Una al·lusió al passat que també ha fet Alba Gordó, regidora de Jovent Republicà. "És important recuperar històries del passat i reivindicar històries del present, reivindicar la figura de l'alcalde Codó i tots aquells que fan política en situacions complexes en l'actualitat", ha dit. Des del partit, que compta amb més de 100 militants, han volgut mantenir-se fermes i compromesos amb la lluita per la independència defensant el seu projecte, que Cisceró ha qualificat de "sòlid i reconeixible".

La seu es manté al mateix local del carrer Rosselló 11, al local que tenen des de fa vint anys, però amb obres d'adequació per ampliar els espais i pensant en les trobades de la militància. A la inauguració han assistit familiars de Roc Codó com el seu net Pere Codó qui ha volgut agrair al partit per posar el nom del seu avi al casal. "Estem contents i feliços", ha dit. En finalitzar els parlaments han descobert la placa en homenatge a Roc Codó.
 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem