Ingla: "No hem de normalitzar els insults a les xarxes"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va rebre una amenaça de mort a través d'Instagram

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, demana no normalitzar els insults a les xarxes ni les amenaces, després que la setmana passada rebés un amenaça de mort a través d'Instagram. ·Els que tenim exposició pública sembla que hem normalitzat rebre insults, la qual cosa no hauríem de fer".

Més info: L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, denuncia amenaces de mort per xarxes

Ingla ha explicat en declaracions al TOT Sant Cugat, que després del tancament de la discoteca Drinking Lemon, va rebre una allau d'insults majoritàriament per Instagram, però que un dels missatges que va rebre "anava més enllà i va amenaçar-me de mort i també a la meva família". L'alcaldessa ha destacat que un cop va comentar-ho amb el seu entorn va decidir denunciar el subjecte i un cop identificat pels Mossos d'Esquadra va ser jutjat amb un judici ràpid i ara s'espera la sentència, que Ingla espera "que sigui condemnatòria". Tot i això Ingla no ha volgut fer públic el nom de la persona que la va amenaçar perquè creu que el que és important és visibilitzar que això passa. 

En aquest sentit, l'alcaldessa ha agraït les mostres de suport rebudes i també als Mossos d'Esquadra i la Policia Local el suport.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem