José Miguel Garcia pren possessió del càrrec de vocal de Ciutadans a l'EMD

Garcia substitueix en el càrrec a Anna Cano, que fa unes setmanes va anunciar que deixava la vocalia del partit taronja a l'EMD

José Miguel Garcia ja és oficialment vocal de Ciutadans a l'EMD de Valldoreix, després que hagi pres possessió del càrrec en la junta de veïns celebra el dijous 17 de juny. "És un honor que el grup de Ciutadans hagi pensat en mi per ocupar aquest càrrec", ha dit José Miguel Garcia, abans d'assenyalar que "són molts els projectes que cal tirar endavant a Valldoreix". En aquest sentit, el nou vocal ha afirmat que farà "una oposició ferma, però responsable".

Garcia substitueix en el càrrec a Anna Cano, que va anunciar fa unes setmanes que deixava la vocalia del partit taronja a l'EMD.

Més info: José Miguel García substituirà Anna Cano com a vocal de Ciutadans a l'EMD

Tal com va explicar en el seu moment el portaveu de la formació a Sant Cugat, Aldo Ciprian, Cano abandona la vocalia per "incompatibilitat d'horaris amb la feina". La vocal sortint va ser escollida fa cinc mesos com a coordinadora local de Ciutadans, després que la seva candidatura, 'Sant Cugat Unidos y Adelante', s'imposés en les primàries a l'altra que es presentava, 'Sant Cugat Ciudadana'.

Més info: Anna Cano, nova coordinadora de Ciutadans Sant Cugat

Anna Cano ja no és vocal de Ciutadans a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Cedida

Anna Cano ja no és vocal de Ciutadans a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem