La JSC valora positivament el primer any del govern d'esquerres

La Joventut Socialista apunta que "s'ha vist un govern que ha actuat ràpidament davant els problemes"

La Joventut Socialista de Catalunya a Sant Cugat del Vallès (JSC) valora positivament el primer any del govern d'esquerres a la ciutat format per ERC, PSC i CUP. "A la nostra ciutat calia un canvi de govern després de 32 anys governant el mateix color polític", afirmen en un comunicat, on recorden que, per aquest motiu, "des de l'endemà de les eleccions municipals ens vam posicionar a favor d'un govern d'esquerres, ja que hi havia possibilitats que es pogués formar".

Una valoració positiva d'un govern que, assenyalen, "ha actuat ràpidament davant els problemes", en referència als reptes generats per la Covid, temporals de pluja i vent i les actuacions de fiscalia. Un govern "valent", diuen també, "que aposta clarament pel canvi climàtic", destacant que "ho hem pogut veure amb la zona de baixes emissions, l'anella verda, evitar per part de l'Ajuntament els plàstics, etc.".

"És cert que vivim en un moment d'incertesa econòmica, sanitària i social, i és per això que necessitem governs que no tinguin por en invertir en el jovent amb ajuts en plans educatius, de formació professional i laborals", assenyalen, apuntant que "els i les joves de Sant Cugat volem continuar el nostre camí en la vida sense que ens afectin greument les crisis econòmiques".

"Volem mostrar el nostre reconeixement aquest govern de Sant Cugat i li demanem que no s'arronsi davant de sospites de corrupció", clouen.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem