La santcugatenca, Gemma Foj, fa una crida a sumar-se al congrés fundacional de Junts

La santcugatenca i afiliada de Junts està impulsant la participació en les ponències del congrés que s'ha de celebrar el 3 d'octubre

La nova formació política, Junts Per Catalunya, que diumenge va escollir com a president Carles Puigdemont i va incloure a l'executiva el santcugatenc Damià Calvet, ha començat a treballar a Sant Cugat. Les primeres passes que dona a la ciutat van en la direcció d'animar a la participació dels afiliats locals a fer les aportacions que considerin més adequades per dissenyar els documents fundacionals del partit que s'han de votar en el seu congrés fundacional.

Més info: El santcugatenc Damià Calvet, membre de l'executiva de Junts per Catalunya

La santcugatenca i afiliada de Junts, Gemma Foj, està impulsant la participació en les ponències del congrés i anima a participar "a tota la gent que vulgui una altra manera de fer política". I afegeix que "això no serà possible si no participem tots i totes des del principi. Des d’ara mateix!”.

Gemma Foj va parlar amb un dels polítics empresonats i li va encomanar una tasca que fa extensiva a tots els afiliats i afiliades de Sant Cugat: "Sigueu actius des del minut zero, no us quedeu a veure-les venir". 

Considera, a més,  que  “Junts serà el que comencem a crear, només dependrà de les nostres aportacions i treball en comú. I és ara que ho hem de fer. És una tasca que comença de baix a dalt i no podem defugir-la. Si de veritat creieu que es pot canviar la forma de fer política, aquest és el teu lloc i ara és el moment.” 

En aquest sentit, per a Foj "ara és el moment de traçar les línies mestres d'un partit que es doti de mecanismes per barrar el pas a la corrupció, que limiti els mandats i que ofereixi sistemes d'elecció de candidats oberts que vagin de baix a dalt".

El partit està recollint totes les propostes dels militants de Sant Cugat en el correu electrònic juntsscv@mailcat.cat i té previst crear un grup de treball específic a la nostra ciutat, telemàtic o presencial, per compartir les diferents iniciatives i pensaments que han de servir per crear els documents fundacionals del partit que s'han de votar previsiblement el pròxim 3 d'octubre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem