Junts per Sant Cugat acusa el govern de "paralitzar" la ciutat

"Està sorgint la figura del santcugatenc emprenyat", ha assegurat la portaveu de Junts, Carmela Fortuny

Junts per Sant Cugat ha acusat el govern d'ERC, PSC i CUP de "paralitzar" la ciutat. "El govern no progressa adequadament i suspèn", ha assegurat la portaveu Carmela Fortuny, en una roda de premsa per valorar els pressupostos i el pla d'actuació municipal.

Fortuny ha assenyalat que el tripartit fa dos anys que "no té projecte", més enllà de criticar els anteriors governs. A més, ha denunciat "la mirada catastròfica" que fa el tripartit de la ciutat. "No ho compartim. Tant ERC com PSC han format part en algun moment del govern", ha recordat la portaveu, que ha afegit: "Ja no cola justificar-se donant la culpa als governs anteriors".

"Després de dos anys de govern, hi ha molts expedients sobre la taula i molta paràlisi. Està sorgint la figura del santcugatenc emprenyat i ens preocupa", ha afegit. "Demanem que deixin de paralitzar la ciutat", ha reclamat.

Carles Brugarolas: "Estem molt preocupats per l'orientació econòmica de l'Ajuntament"

Per la seva banda, el regidor Carles Brugarolas ha insistit en la seva oposició al pressupost presentat: "Estem molt preocupats per l'orientació econòmica de l'Ajuntament, perquè no canvia res més enllà dels discursos. Cal canviar moltes coses per fer front a la conjuntura actual".

Entre altres, ha denunciat "la lentitud extrema en el pagament de les subvencions i increment de l'atur [per sobre de la mitjana, ha remarcat]".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem