L'Ajuntament soterrarà la xarxa de cablejat elèctric de les Planes

Els veïns fa anys que denuncien la situació del cablejat elèctric del barri

L'Ajuntament de Sant Cugat preveu soterrar el cablejat elèctric de les Planes. Així s'ha informat en el Consell de Barri de les Planes. Després de realitzar un estudi, l'Ajuntament ha arribat a la conclusió que, per sol.lucionar el problema del cablejat elèctric caldran 3 fases. Els veïns fa anys que denuncien aquesta situació i reclamen solucions.

Més info: Indignació a les Planes pel cablejat elèctric que ocupa el barri

La primera de totes serà el soterrament complet del tram que compren des del carrer del Molí fins al carrer de Miralluny. El director d'Urbanisme de l'Ajuntament, Toni Serra, ha estat l'encarregat d'explicar el projecte, assenyalant que la primera actuació tindrà un pressupost de 105.000 euros.

De moment, l'Ajuntament només té redactat el projecte d'aquesta primera actuació, de la qual no es coneix la data d'inici. Pel que fa als pals de fusta del cablejat d'Endesa, el director d'Urbanisme ha assenyalat que l'Ajuntament utilitzarà la llei per exigir a la companyia elèctrica el bon manteniment del cablejat. D'altra banda, Toni Serra ha explicat que l'Ajuntament ha arribat a un acord amb Telefònica perquè l'empresa millori el sistema de cablejat. Aquesta millora per part de Telefònica hauria de començar d'aquí a un mes, en diferents trams del barri.

 
Comentaris

Destaquem