L'EMD de Valldoreix aposta per l'àrea verda d'aparcament per donar preferència als veïns

L'EMD de Valldoreix instarà a l'Ajuntament de Sant Cugat a col·locar zones d'àrea verda en diferents punts del barri

L'EMD de Valldoreix instarà a les institucions pertinents (Ajuntament de Sant Cugat) a aconseguir l'establiment de l'àrea verda a Valldoreix, perquè els valldoreixencs tinguin preferència d'aparcament en zones estratègiques de l'EMD, com per exemple l'estació d'FGC. En aquest sentit, la moció presentada per ERC ha comptat amb una esmena del PDeCAT - Actuem, i finalment s'ha aprovat amb la votació favorable de tots els grups, excepte Cs, que s'ha abstingut.

Noël Climent, vocal d'ERC, ha explicat el perquè de la moció: "Hi ha un neguit sobre les places d'aparcament al cantó de l'estació. Teníem un model d'aparcament que permetia veure si les persones eren de Valldoreix per poder aparcar". "Ens agradaria reactivar aquest model per tal que els veïns i veïnes de Valldoreix tinguin prevalença sobre els altres".

Susanna Herrada, vocal de PDeCAT - Actuem, ha respost directament l'argumentació de Climent: "Ja estem treballant en aquesta àrea verda. Aquest model que explica no es va arribar a aplicar mai perquè hi havia un problema jurídic", ha assenyalat. De totes maneres, ha assenyalat que l'equip de Govern estava a favor de la moció per intentar establir l'àrea verda a Valldoreix Herrada, això sí, aplicant una esmena a la moció, que deia que s'havia d'aplicar les mesures abans d'acabar el mandat i Herrada ho ha considerat "impossible".

 
Comentaris

Destaquem