L'exvocal de Ciutadans de Valldoreix critica el "discurs d'odi i mentida" de Cs

Susanna Casta va deixar l'acta i el partit taronja després dels fets d'octubre de 2017

L'exvocal de Ciutadans de l'EMD de Valldoreix, Susanna Casta, ha criticat el "discurs d'odi i mentida" de la formació taronja a través d'una carta a 'El Periódico'. Casta va ser vocal de Ciutadans entre el 2015 i el 2017 a Valldoreix i va deixar el partit després de criticar les càrregues policials del referèndum de l'1 d'Octubre de 2017.

Més info: La vocal de Cs a Valldoreix critica la “violència estúpida i innecessària” de l'1-O

La carta, publicada aquest 31 d'octubre, comença: "Vull desmuntar el discurs de l'odi i la mentira amb el qual Cs està regant als que l'escolten a Espanya". "Sembla que a Catalunya hi ha més llibertat de la Cs ens vol fer creure", afegeix Casta en l'escrit, posant com a exemple que un "català-espanyol es pot manifestar amb la seva bandera espanyola a l'espatllat sense sufrir agressions".  "Sí com diuen es persegueix i s'insulta a tot allò espanyol i es prohibeix la bandera i l'idioma, perquè el Govern ha donat els permisos perquè es poguessin manifestar pels principals carrers de Barcelona cents o milers de ciutadans amb banderes espanyoles gegants", continua.

Tot i afirmar que Catalunya té un problema, l'exvocal de Ciutadans assenyala que el país "ni està en estat de setge com diuen els líders de Cs cada vegada que algú les hi posa un micròfon davant, ni hi ha falta de llibertats". "I, per suposat, el castellà no està perseguit ni prohibit".

"Així que a Catalunya les llibertats estan més que protegides, malgrat el que alguns van vomitant per allà", finalitza Susanna Casta.

Més info: Susanna Casta deixa l'acta de vocal per Cs a l'EMD de Valldoreix

Més informació
 
Comentaris

Destaquem