L'oficialització del cartipàs i els sous dels regidors, a punt de ratificació al ple

L'organigrama de l'Ajuntament i el repartiment de les regidories serà oficial una vegada es doni compte en el ple extraordinari, en el qual s'hauran d'aprovar els sous

Sant Cugat encara els pròxims 4 anys, després de les eleccions municipals del 26 de maig i el pacte entre ERC-MES, CUP i PSC, que va possibilitar la investidura com a alcaldessa de la republicana Mireia Ingla, a mitjans de juny, trencant així amb 32 anys de govern convergent. Fa uns dies es va donar a conèixer l'organigrama i el repartiment de regidories del nou cartipàs municipal, que compta amb sis tinències d'alcaldia i preveu sous més baixos per als membres de l'equip de Govern.

Més info: Sis tinències d’alcaldia i sous més baixos al nou govern

Així, el ple municipal extraordinari del dijous 4 de juliol servirà per oficialitzar el cartipàs municipal, després que l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, en doni compta al Ple, sense la necessitat de passar per votació. El que sí que caldrà votar, però, són els sous dels membres d'aquest cartipàs, així com de tots els càrrecs electes, o la retribució als grups polítics amb representació al consistori.

Cartipàs municipal

Cartipàs municipal

A més, també caldrà portar a aprovació la periodicitat de les sessions del Ple i de la Junta de Govern Local.

Els punts de l'Ordre del Dia

  1. Dació de compte de diversos Decrets d’Alcaldia sobre el cartipàs municipal.
  2. Dació de compte de la constitució dels grups polítics, el nomenament dels seus portaveus i la composició de la Junta de Portaveus.
  3. Proposta d’aprovació de la periodicitat de les sessions del Ple i de la Junta de Govern Local.
  4. Constitució de les Comissions Informatives permanents així com de la Comissió Especial de Comptes i el nombre de membres de ple dret de cadascuna d’elles i la seva composició.
  5. Designació de representants municipals en òrgans col·legiats de caràcter supramunicipal i altres òrgans col·legiats.
  6. Proposta d’aprovació de dotacions econòmiques als grups polítics d’aquest Ajuntament.
  7. Règim de dedicació, de retribucions i d’indemnitzacions dels membres electes de l’Ajuntament.
  8. Determinació de la nova plantilla de personal eventual, denominació, característiques dels llocs de treball i règim de les seves retribucions.
  9. Proposta de modificació de la data del Ple ordinari del mes de juliol.

 
Comentaris

Destaquem