La CUP vol que s'implantin mesures per prevenir la violència de gènere als FGC

Per això presentarà una moció en el Ple Municipal del mes de novembre

La CUP-PC vol treballar per implementar mesures per tal de prevenir agressions masclistes en l'entorn dels FGC. En aquest sentit, la força política municipal presentarà una moció en el pròxim Ple Municipal, el del mes de novembre. Per això proposa que el plenari adopti els següents acords:

  • Instar a FGC a elaborar un protocol de prevenció de violències masclistes en tot el seu àmbit de serveis.
  • Instar a FGC a elaborar i iniciar una campanya pedagògica sobre les violències quotidianes que es donen en espais d’aglomeracions com al tren així com a adreçar missatges dissuasoris a les persones potencialment provocadores d’aquestes violències.
  • Instar a FGC a retirar-se de l’acusació contra les activistes que en el marc de la vaga general feminista del passat 8 de Març van realitzar una acció de denúncia d’aquesta situació i de la falta d’acció preventiva de FGC al respecte.
  • Instar a la fiscalia a retirar-se de l’acusació contra les activistes que en el marc de la vaga general del passat 8 de Març van realitzar una acció de denuncia d’aquesta situació i de la falta d’acció preventiva de FGC al respecte.
  • Traslladar els següents acords al consell d’administració de FGC, al Govern de la Generalitat de Catalunya i als col·lectius feministes, 8mil motius i Hora Bruixa.

 
Comentaris

Destaquem