Lourdes Llorente substitueix Elena Vila i és alcaldessa accidental

La tinent d'alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació serà la 4a persona que ocupi el càrrec d'alcalde o alcaldessa accidental durant l'agost, per les vacances de Mireia Ingla

Lourdes Llorente és, des del dilluns 19 d'agost i fins al 25 del mateix mes, alcaldessa accidental de Sant Cugat. La tinent d'alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació pren el relleu d'una altra dona, Elena Vila, en les funcions de substitució de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, que està de vacances. Així, Llorente és la 4a persona que haurà ocupat aquest càrrec durant el mes d'agost, i serà rellevada per Francesc Duch. En total, Sant Cugat haurà tingut 5 alcaldes o alcaldesses accidentals durant el mes d'agost.

L'actual tinent d'alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació és també relativament nova en la política municipal, i és que va entrar a l'Ajuntament com a regidora de la CUP-PC a mitjans del passat mandat - l'any 2017 -, substituïnt a Ramon Piqué, que va deixar el càrrec per motius personals. En les eleccions del 2019, Llorente ha estat la número 2 de la llista de la CUP i en l'àmbit professional té una llarga trajectòria com a adbocada. D'altra banda és una persona molt vinculada a l'esport santcugatenc i, de fet, va presidir la Coordinadora d'Entitats Esportives i el Club de Karate de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem