Òmnium Sant Cugat rebutja la presència dels reis a Catalunya en un acte al centre

Socis i voluntaris d'Òmnium Cultural van desplegar a la plaça d'Octavià un mosaic contra la monarquia espanyola

Òmnium Sant Cugat va promoure aquest dilluns un acte de protesta a la plaça d'Octavià per rebutjar la presència dels reis d'Espanya Felip VI i Letizia Ortiz al monestir de Poblet. Una desena de socis i voluntaris de la secció santcugatenca de l'entitat cultural van desplegar una pancarta amb un mosaic on es podia veure una corona, el lema "Fem-la Caure" i el web de la campanya CoronaCiao.cat.

Aquesta acció l'ha difós la mateixa entitat a través de les xarxes socials per mostrar el rebuig ciutadà que hi ha a Sant Cugat cap a la corona espanyola.

L'acte reivindicatiu d'aquest dilluns es va repetir a diferents poblacions de Catalunya i s'emmarca en la campanya contra la corona espanyola que Òmnium Cultural ha impulsat aquest mes de juliol.

Més info: La Flama del Canigó 2020

Aquesta iniciativa compta amb la seva banda sonora pròpia. Una adaptació de la cançó italiana Bella, Ciao que critica i denuncia la corrupció vinculada amb la família reial espanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem