Pere Soler serà l'alcaldable pel PSC a les eleccions municipals

El període per presentar candidatures de les primàries del partit finalitzava aquest divemdres, 5 d'octubre, a Sant Cugat

Pere Soler, actual primer secretari del PSC a Sant Cugat del Vallès i regidor a l'Ajuntament, repetirà com a alcaldable per la formació socialista a les pròximes eleccions municipals. Soler serà proclamat com a tal en la pròxima assemblea d'agrupació, després d'haver estat l'únic candidat en presentar candidatura durant el termini establert en el procés de primàries del partit que s'iniciava el dimarts, 2 d'octubre i finalitzava aquest mateix divendres, dia 5.

Més info: Tret de sortida a les primàries del PSC per la candidatura a l'alcaldia

Com explicava Soler en el moment de presentar la seva candidatura, "ara farà quasi quatre anys que amb unes circumstàncies excepcionals vaig ser elegit candidat a l'alcaldia pel PSC. Va ser una comtessa electoral molt dura". Amb tot, destaca que "gràcies al treball dels companys i de les companyes socialistes vàrem poder revertir els mals auguris dels resultats electorals municipals". És per això que decidia presentar la seva candidatura, "amb aquesta voluntat de continuar treballant perquè el PSC tingui el paper que es mereix a la ciutat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem