Pere Soler, viceprimer secretari de la federació Vallès Oest del PSC

Elena Vila i el valldoreixenc Josep Lluís Salazar comparteixen executiva comarcal amb Soler

La federació del Vallès Oest del PSC ha escollit Pere Soler, tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Sant Cugat i primer secretari del PSC de Sant Cugat, com a viceprimer secretari, en el marc del 8è congrés de la federació. La terrassenca Eva Candela va ser escollida com a primera secretària i l’alcaldessa de Rubí Anna Maria Martínez com a presidenta de la federació.

La també tinent d’alcaldia de Sant Cugat, Elena Vila i el valldoreixenc Josep Lluís Salazar comparteixen executiva comarcal amb Soler, ostentant les responsabilitats de les secretaries de promoció econòmica i assumptes europeus i federalisme respectivament.

La delegació santcugatenca del PSC ha comptat amb quasi una vintena de representants que han estat treballant els documents i esmenes congressuals dels socialistes pels propers anys. La santcugatenca Paula Nuñez ha format part de la mesa del congrés com a a secretaria d’actes i el també regidor José Gallardo ha format part de la comissió d’escrutini.

A part de l’executiva que ha rebut el suport del 96% dels assistents, s’han elegit els Consellers Nacionals, entre ells el mateix Pere Soler, i el president del Consell de federació el també santcugatenc i històric membre del PSC de Terrassa Jordi Prat.

El congrés ha comptat en l’obertura amb la presencia d’Eva Granados, viceprimera secretaria del PSC a nivell nacional i a la cloenda amb el MH president de la Generalitat José Montilla, a més de diversos representants de l’executiva nacional del PSC.

 
Comentaris

Destaquem