La portaveu de la CUP, Núria Gibert, observadora a les eleccions municipals de Veneçuela

Núria Gibert té l'objectiu d'observar el procés electoral i validar que es desenvolupa amb garanties democràtiques

La portaveu de la CUP i tinenta d'alcaldia de Drets Socials de l'Ajuntament de Sant Cugat, Núria Gibert, estarà present aquest diumenge 21 de novembre a les eleccions municipals de Veneçuela com a observadora internacional. Conjuntament amb desenes de representants d'organitzacions socials i polítiques d'arreu del món, treballarà per al desenvolupament normal i la garantia democràtica d’aquests comicis.

Núria Gibert, acompanyada de la regidora de la CUP a Santa Coloma de Farners Sylvia Barragán, s’encarregaran de l'inspecció i observació per validar que procés electoral s’està duent a terme amb garanties. Posteriorment realitzaran un informe del desenvolupament dels comicis.

Gibert: “Venim a seguir de prop les eleccions d’un país que és castigat pels poders econòmics, financers i polítics dels Estats Units"

La portaveu de la CUP ha estat convidada pel Consejo Nacional Electoral, que és la institució pública que s’encarrega de garantir i vetllar pel compliment dels principis constitucionals. Han estat cridades per ser coneixedores del món municipal i la seva experiència en processos electorals. És la CUP qui ha proposat el seu nom.

“La nostra funció és fer d’observadores de que el procés electoral es desenvolupa amb garanties. No tenim cap objectiu concret ni cap posicionament, el que volem és ser el més neutrals possible", ha explicat Núria Gibert en un comunicat, on afegeix: “Venim a seguir de prop les eleccions d’un país que és castigat pels poders econòmics, financers i polítics dels Estats Units i de bona part del món. Segueixen amb el projecte de socialisme i que malden per les dificultats que se’ls hi estan imposant”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem