El president de la JNC a Sant Cugat Àngel Segura dona suport a Aitor Arriaga

Aitor Arriaga incorpora a la seva candidatura l'exrepresentant d'ERC al Consell de Barri de Les Planes

La candidatura d'Aitor Arriaga per ser l'alcaldable de Junts per Sant Cugat a les eleccions municipals de 2023 compta amb el suport del president local de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Àngel Segura. Segura, que és conseller nacional de l'agrupació juvenil i membre de l'executiva nacional de la sectorial de Territori i Medi Ambient de Junts per Catalunya, serà el número 9 de la candidatura d'Arriaga en cas de guanyar les primàries del partit. Aitor Arriaga competeix amb Carles Brugarolas i Josep Maria Vallès per encapçalar la llista de Junts.

El suport del líder de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Aitor Arriaga se suma al de diversos regidors actuals de Junts. La portaveu i exalcaldessa, Carmela Fortuny, Albert Salarich, Núria Fernández, Joan Pugidomènech, Eloi Rovira i Sandra Casat s'han posicionat a favor d'Arriaga a les primàries. 

Aitor Arriaga ha anunciat un altre suport. En aquest cas és el de Jessica Piera, que va ser representant d'Esquerra Republicana en el Consell de Barri de Les Planes. Piera és arquitecte i forma part de l’Associació La Rabassa del Pi de Les Planes. Seria la número 13 en candidatura d'Arriaga. 

"Vull anunciar públicament que faig aquest pas endavant per dedicar dues legislatures a l’alcaldia de Sant Cugat i tornar a la meva feina, les aules i la docència", ha comunicat Aitor Arriaga a les xarxes socials, afegint el seu lema: "El professor que vol ser el teu futur alcalde".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem