El president de Valldoreix demana la col·laboració de tothom per superar la pandèmia

"Necessitem de tots vosaltres", ha expressat el president de l'EMD, Josep Puig

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha enviat un missatge a tota la ciutadania per demanar sensibilitat i unitat per fer front al coronavirus i a les seves conseqüències. "És el moment de demanar a tothom ser sensible amb aquesta pandèmia. És el moment de preocupar-se pel veí i pels col·lectius que poden estar afectats. Necessitem de tots vosaltres", ha expressat.

Puig ha assegurat que des de l'EMD estan treballant per donar suport a tots els col·lectius vulnerables davant d'aquesta "pandèmia molt greu" que està provocant "molts trastorns a molts nivells". "El més important és que tots estiguem sensibilitzats que és un problema i apretar junts per tirar-ho endavant", ha emfatitzat el president.

A més, ha tingut un record per tots els professionals sanitaris i per les persones que ho estan passant malament, com els treballadors o els autònoms que veuen perillar la seva feina.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem