El PSC engega una campanya contra la violència masclista i en pro de la igualtat

Els socialistes han presentat aquesta campanya en el marc del Dia Internacional Contra la Violència Masclista

La secció local del PSC engega una campanya contra la violència masclista i en pro del feminisme i la igualtat. Una campanya que els socialistes han presentat el dimecres, 25 de novembre, en el marc del Dia Internacional Contra la Violència Masclista. Paula Núñez, secretaria de polítiques feministes i igualitàries del PSC de Sant Cugat, ha assenyalat que l'objectiu de la campanya és "iniciar un projecte de treball feminista i encaminat a la consciència social, per erradicar la violència masclista i lluitar per a la igualtat".

I és que per Núñez, "la violència i la igualtat tenen una relació íntima". El primer secretari del PSC de Sant Cugat, Pere Soler, ha afegit que la campanya "vol posar damunt la taula tots els valors feministes que nosaltres volem transmetre cada dia amb les nostres polítiques i les nostres accions, des del carrer o des de les institucions".

Una campanya, que, segons Soler, té la intenció de tractar la qüestió des d'una perspectiva "reflexiva" i que vol "millorar els valors feministes dins del PSC".

Vídeos i conferències

La campanya es basarà en l'emissió d'uns vídeos, fets pel PSC de Sant Cugat, el 25 de cada mes, durant un any; i en una sèrie de conferències i debats que volen abraçar diferents àmbits de la societat "per aprofundir en aquesta temàtica", tal com ha explicat Paula Núñez. A més, aquest cicle de conferència representarà "un recorregut de la teoria feminista i els seus conceptes".

La secretaria de polítiques feministes i igualitàries del PSC de Sant Cugat ha argumentat que "estem en un moment decisiu del feminisme", i ha puntualitzat que "es qüestiona què és ser dona".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem