PSC Sant Cugat dona suport a un confinament perimetral metropolità

La formació política es mostra disconforme amb el confinament comarcal i demana un confinament perimetral per tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona

PSC Sant Cugat ha volgut adherir-se a la proposta de diferents alcaldes i alcaldesses metropolitans amb l'objectiu de crear un confinament perimetral metropolità, després que el PROCICAT decidís decretar un confinament perimetral en l'àmbit comarcal a tot Catalunya, que va entrar en vigor el darrer divendres 9 d'abril.

Així ho ha explicat l'agrupació municipal, en un comunicat: "Volem donar suport la posició de diferents alcaldes i alcaldesses metropolitanes respecte a tenir un confinament perimetral en l'àmbit metropolità. Les relacions de Sant Cugat amb els diferents municipis de l'àrea metropolitana indiquen que existeix una relació forta i un sentit de pertinença".

A més, PSC Sant Cugat defensa el confinament perimetral metropolità com una eina per reduir els contagis: "Creiem que aquest confinament metropolità ajudaria que la ciutadania no es concentrés en una comarca de molta densitat com és el barcelonès i evites més contagis. D'aquesta manera, la ciutadania de l'àrea metropolitana podria evitar concentrar-se en perímetres reduïts".

Així doncs, la proposta a la qual dona suport PSC Sant Cugat, liderada per Núria Marín, presidenta de la diputació de Barcelona i alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, juntament amb Ada Colau i els alcaldes i alcaldesses de Badalona, Viladecans i Cornellà, entre altres, preveu un confinament perimetral per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, de la qual forma part Sant Cugat juntament amb 35 municipis més.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem