El PSC vol potenciar el CAR Sant Cugat de cara als Jocs Olímpics d'Hivern 2030

La formació política ha demanat canvis en les instal·lacions del CAR Sant Cugat pensant en la candidatura de Barcelona Pirineus 2030

El PSC Sant Cugat, juntament amb la diputada socialista al Parlament de Catalunya Marta Moreta, van visitar el Centra d'Alt Rendiment de Sant Cugat amb la vista posada a la candidatura de Barcelona Pirineus en els Jocs Olímpics d'Hivern 2030, el divendres 8 d'octubre. Durant la visita, el grup municipal ha posat com a objectiu modificar el planejament urbanístic de les instal·lacions amb la intenció de poder reubicar espais.

És per això que Pere Soler, portaveu de PSC Sant Cugat i tinent alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat, s'ha compromès a posar tots els esforços per treballar conjuntament amb el CAR Sant Cugat en un comunicat: "És important que totes les administracions competents aportin els recursos suficients per poder mantenir la instal·lació en les millors condicions. Amb això, l'Ajuntament i el CAR han de treballar plegats perquè la seva projecció mundial ens ajuda a situar Sant Cugat en el mapa".

Durant la visita, PSC ha pogut comprovar l'actual estat de les instal·lacions del CAR Sant Cugat i s'ha interessat pel finançament, els projectes i els fons europeus de l'equipament esportiu. A més, la diputada Marta Moreta va posar l'accent, tal com assenyalen en el comunicat, en la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern: "Si volem optar a la candidatura pels Jocs Olímpics d'Hivern del 2030 cal fer unes inversions en el centre perquè contemplin els esports d'hivern".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem