La primera reacció de Raül Romeva a la concessió dels indults

Raül Romeva va entrar per primera vegada a la presó el 2 de novembre de 2017

Raül Romeva podrà sortir definitivament de la presó a través de l'indult atorgat pel govern espanyol. Gairebé quatre anys després de la seva primera entrada en presó preventiva i després de ser condemnat a 12 anys de presó pel Tribunal Suprem pels fets d'octubre del 2017, el santcugatenc finalment quedarà en llibertat. Tot i això, seguirà inhabilitat fins a esgotar els anys de condemna.

El santcugatenc ha valorat la concessió dels indults als nou presos independentistes a través d'un missatge a les xarxes socials: "Indultant a 9 persones no amagaran la repressió que continuen aplicant contra centenars d'independentistes. No cedirem: amnistia i autodeterminació!".

Romeva va entrar a la presó per primera vegada el 2 de novembre de 2017. El 4 de desembre va sortir en llibertat sota fiança. Però el dia 23 de març de 2018, el magistrat del Tribunal Suprem d'Espanya Pablo Llarena va ordenar el seu ingrés a presó. Va seguir en presó preventiva fins que va ser condemnat pel Suprem el 14 d'octubre de 2019 a una pena de 12 anys de presó per sedició i malversació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem