La revista Info Valldoreix reservarà un espai per als comerços de la vila

Ha quedat aprovat en una moció institucional al ple de Valldoreix

La revista Info Valldoreix inclourà un espai per promoure el comerç local, aprovat per unanimitat. S'ha presentat la moció al ple del 30 de setembre amb la proposta inicial del PSC, però amb el suport de tots els partits.

Info Valldoreix és una revista informativa pública de la vila que ara reservarà un espai per a la promoció dels comerços locals i articles sobre la seva història.

La moció explica el motiu de fer servir la revista com a eina per als comerciants: "Donar l´oportunitat als propietaris dels diferents comerços de Valldoreix perquè donin a conèixer els seus negocis als veïns i veïnes d´una manera més profunda. I, sobretot de la seva relació amb Valldoreix."

La moció surt en un context de pandèmia en què el comerç de Valldoreix ha patit una devallada. S'han aprovat amb anterioritat altres propostes com la promoció de comerços locals a la pantalla pública de Can Cadena, o la creació d'un web informatiu dels productes i serveis locals.

Més info: El teixit comercial de Valldoreix s'agrupa en un nou web

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem