Riba i Aragonès presenten a Sant Cugat el llibre de Romeva que convida a "reflexionar"

El Pati de Llibres ha acollit la presentació de l'últim llibre de Raül Romeva

Des del banc dels acusats, l'últim llibre de Raül Romeva, ha estat presentat aquest dissabte, 9 de novembre, al Patí de Llibres. Un llibre que segons han explicat l'eurodiputada d'ERC i parella de Romeva, Diana Riba, i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, convida a "reflexionar sobre la situació actual.

Riba ha explicat que el llibre és una "reflexió política, en el qual ja s'intueix que el judici no ha servit de res" després de conèixer la sentència. "Hi poden posar molta repressió, nosaltres hi posarem l'humor", ha sentència Riba.

 "Hi poden posar molta repressió, nosaltres hi posarem l'humor"


En aquest sentit també s'ha expressat Aragonès. "Raül Romeva està represaliat per uns fets que ens enorgulleixen a tots. En aquest llibre es veuen coses com ara que la sentència s'ha acabat assemblant molt als escrits inicials de la fiscalia o les acusacions. És una sentència que ha ratificat allò que dèiem que ja estava escrita". A més ha afegit que en el llibre Romeva utilitza frases que exemplifiquen quin és el camí a seguir. "Serà un camí llarg però ferm, estem convençuts que valdrà la pena". 

El llibre

Després de passar pels centres penitenciaris d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Raül Romeva ha fet dels seus dibuixos una manera d’expressar-se, de comunicar les seves conviccions, de recollir les impressions quan es viu privat de llibertat.

Aquest llibre reuneix els esbossos fets durant els mesos del judici al Tribunal Suprem. No són ni una crònica ni un diari. Són fragments d’un procés en blanc i negre, sovint amb un punt d’humor, que aporten un testimoni valuós viscut en primera persona.

 
Comentaris

Destaquem