Sant Cugat celebra la Diada Nacional de Catalunya, de nou marcada per la Covid-19

Sant Cugat celebra la Diada Nacional de Catalunya, en una altra edició marcada per la pandèmia de la Covid-19

Sant Cugat celebra de nou els actes per commemorar l'11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya, en un context encara marcat per la pandèmia de la Covid-19. La tradicional ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova enceta la jornada a partir de les 9 h. Cap a les 11 h, el Quartet Brossa interpretarà El Cant dels Segadors i, posteriorment, l’alcaldessa Mireia Ingla pronunciarà el discurs institucional.

L’Ajuntament ha decidit que tots els actes tinguin un aforament limitat. L’entrada és lliure (no cal reserva prèvia), però en cas d’arribar al màxim d’aforament permès, es tancarà l’accés. Així mateix, s’apliquen tots els protocols de prevenció (distància, gel hidroalcohòlic...) per garantir la seguretat dels assistents.

Segueix la Diada, en directe amb el TOT

Tothom qui vulgui pot seguir en directe a través del TOT Sant Cugat, que connecta amb el canal de YouTube de l’Ajuntament de Sant Cugat, les ofrenes florals al monument de Rafael Casanova i el discurs institucional de l’alcaldessa. El discurs de l’alcaldessa compta amb interpretació de llenguatge de signes.

Les activitats

Dissabte 11

  • 9 h, pl. de Rafael de Casanova: Ofrena floral al monument de Rafael de Casanova.
  • 11 h, pl. de Rafael de Casanova: Actuació del Quartet Brossa i discurs institucional de Mireia Ingla.
  • 15.30 h, FGC o 16.30 a Pau Clarís amb Trafalgar: Quedada per baixar a Barcelona. Org: ANC i Òmnium St. Cugat
  • 17.14 h, pl. d’Urquinaona: Manifestació a Barcelona.
  • 20 h, pl. d’Octavià: Ballada de Sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Terrassa. Org: Entitat Sardanista de St. Cugat

Fins al 3 d’octubre

  • Exposició commemorativa amb la col·laboració de la Fundació Cabanas. Org: ANC St. Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem