Sant Cugat constitueix les meses i només un suplent s'ha hagut de desplaçar

S'han constituït les meses dels 37 col·legis electorals de Sant Cugat i només hi ha hagut un suplent que s'ha hagut de desplaçar per cobrir una vacant

Sant Cugat ha aconseguit constituir el 100% de meses per a les eleccions al Parlament de Catalunya, celebrades el diumenge 14 de febrer, unes eleccions marcades per la COVID-19. Així doncs, els 37 col·legis electorals del municipi han pogut obrir amb normalitat i només s'ha comptabilitzat un desplaçament d'un suplent.

Segueix el directe de les eleccions amb el TOT Sant Cugat

Així ho explica Pere Soler, tinent alcalde de Presidència a l'Ajuntament de Sant Cugat: "Hi ha hagut les típiques incidències de qualsevol elecció, però estan constituïdes al 100% i s'ha començat a votar amb tota normalitat. Només s'ha hagut de desplaçar 1 membre d'una mesa a una altra per constituir-la, tot i el gran nombre d'exclusions o renúncies (més de 200), però ja teníem previst el coixí de persones suplents".

Pere Soler, tinent alcalde de l'Ajuntament, ha fet una valoració de l'obertura dels col·legis electorals. FOTO: Cedida

Pere Soler, tinent alcalde de l'Ajuntament, ha fet una valoració de l'obertura dels col·legis electorals. FOTO: Cedida



A més, Soler ha volgut puntualitzar la seguretat dels EPIs i el tema de les dietes, després d'unes queixes rebudes per les xarxes socials: "Hem fet servir equips que ens va enviar la Diputació en el seu moment, però si al llarg del dia hi hagués qualsevol problema, restituiríem els equips. D'altra banda, les dietes estan incloses en les retribucions de la Generalitat i els membres de la mesa es podran anar tornant per anar a menjar".

Amb tot, Sant Cugat ha pogut constituir abans de les 10 hores el 100% de totes les seves meses electorals, unes meses que enguany compten amb 3 nous col·legis electorals. "Hem estat informant que hi havia 3 nous emplaçaments de cara aquestes eleccions i els 3 nous col·legis electorals han obert amb normalitat" sentència Soler.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem