Sant Cugat en Comú obre la campanya acostant-se als barris

Els comuns de Sant Cugat han fet públic el seu manifest de cara les eleccions municipals de maig

Sant Cugat en Comú va engegar la campanya electoral per les eleccions municipals del 26 de maig amb una trobada amb veïns i veïnes de Mira-sol aquest divendres, 10 de maig. “La nostra campanya, com té la nostra candidatura, tindrà presència a tots els barris de la ciutat, ja que creiem que el protagonisme l’ha de tenir tothom, independentment del barri al que visqui", proclamen els comuns.

Sobre Mira-sol, Sant Cugat en Comú denuncia que és un barri "maltractat pels governs postconvergents" i recorden algunes prioritats del districte, com un complex esportiu, les pantalles a Mas Gener per minimitzar el soroll de l'autopista i d'altres equipaments necessaris a Can Mates.

El manifest dels comuns

Sant Cugat en Comú ha fet públic també el manifest de cara les eleccions municipals de maig per tal de rebre suports dels santcugatencs i santcugatenques. "Treballem per una ciutat més igualitària, més feminista, més sostenible i més participativa", emfatitzen.

"La candidatura de Sant Cugat en Comú, encapçalada pel Ramon Gutiérrez, és la que farà possible un govern d’esquerres a Sant Cugat per treballar per una ciutat justa i solidària on tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida", argumenta el manifest.

A més, assenyala que l'evolució dels últims trenta anys de Sant Cugat està enfocada a la transformació cap a una ciutat residencial i denuncia "les fortes desigualtats socials" a la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem