Sant Cugat implantarà mesures per combatre la vespa asiàtica

El grup municipal de Cs va proposar una moció al respecte i la resta de grups s'hi han adherit fent una moció institucional

Fa unes setmanes que es va detectar la presència de la vespa asiàtica a Sant Cugat i, ara, el Ple Municipal ha aprovat una moció institucional per combatre els efectes de la presència d'aquest insecte al municipi. Per això, aquesta moció, que va plantejar Cs i a la qual s'han adherit la resta de forces del consistori, s'ha aprovat en el Ple del mes de setembre.

Més info: Ciutadans proposa mesures per combatre la vespa asiàtica

La moció contempla que el consistori ha de participar en el Grup de Treball del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, per fer un seguiment i difusió sobre la implantació d'aquest insecte al municipi. A més, també planteja desenvolupar un Pla integral, conjuntament amb la resta d'administracions per combatre la vespa asiàtica, així com formar i dotar de materials específics als cossos de la Policia Local, Agents Cívics i d'altres estaments. També contempla la creació d'una partida pressupostària per destinar a combatre aquest insecte de cara als pressupostos del 2019.

Més info: La vespa asiàtica, un veí més de la ciutat

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem