Sant Cugat fa un minut de silenci per condemnar els assassinats masclistes

Sant Cugat i Valldoreix condemnen les violències masclistes després de l'assassinat de dues nenes a mans del seu pare

Una cinquantena de persones s'han concentrat a les portes de l'ajuntament de Sant Cugat per mostrar el seu rebuig als darrers assassinats masclistes de l'Estat. A través d'un minut de silenci, els representants polítics santcugatencs han condemnat la violència masclista. Un clam que arriba després de l'assassinat de dues nenes, una de les quals encara no ha estat localitzada, a mans del seu pare a les Canàries.

"Estem vivint una veritable onada d'horror amb aquestes violències masclistes", ha denunciat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, que ha afegit: "S'ha demostrat més que mai que la violència masclista té moltes cares i que, amb l'objectiu de voler fer mal a una dona, es busca a vegades amb maneres molt impensables, com el cas dels assassinats de criatures".

Per Ingla, casos com aquest han de servir per conscienciar la societat que les violències masclistes tenen un impacte transversal i que els fills també en són víctimes. "Hem de defensar que un home que exerceix violència masclista no pot ser un bon pare. És el moment, en aquesta onada tan brutal,  de ser molt pedagògics i insistir-hi molt".

Condemna a Valldoreix

L'EMD de Valldoreix també ha fet un minut de silenci de rebuig als assassinats masclistes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem