Sant Cugat vol retre homenatge a totes les víctimes de la COVID-19

En la sessió del Ple Municipal, els grups municipals han volgut donar suport a totes les famílies afectades i s'han compromès a esdevenir motor principal de la recuperació econòmica de la ciutat

El diferents grups municipals han declarat la seva intenció de celebrar un acte institucional de record a totes les víctimes de la COVID-19 quan les condicions sanitàries ho permetin, tal com han expressat en el Ple Municipal, celebrat el dilluns 18 de maig.

A més, el pleniari vol expressar el seu condol i solidaritat a totes les famílies, fet pel qual les banderes ondejaran a mig pal a tots els edificis oficials de l'Ajuntament de Sant Cugat. D'altra banda, l'ens municipal vol donar suport a tots els contagiats per desitjar-los una ràpida recuperació.

Així doncs, els grups municipals han volgut agrair a tot el professional sanitari l'esforç realitzat durant l'actual crisi sanitària i a tots els treballadors de serveis essencials que han garantit el funcionament de la ciutat i l'acompanyament als més vulnerables en unes condicions especialment difícils.

També, durant la sessió del Ple Municipal, les diferents formacions santcugatenques ham agraït la col·laboració de la ciutadania pel que fa a les mesures decretades durant el confinament, claus per evitar la propagació de la COVID-19.

Finalment, el plenari ha expressat el seu ferm compromís perquè la ciutat esdevingui un dels motors principals de la recuperació econòmica del país, amb la intenció de superar les dificultats i construir un futur esperançador per a tota la ciutadania.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem