El santcugatenc Jordi Puigneró formarà part de la delegació catalana a la taula de diàleg

El santcugatenc és conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya

El santcugatenc Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, formarà part de la delegació catalana per a la taula del diàleg. Una taula de la qual també en formaran part el president, Quim Torra, el vicepresident, Pere Aragonès, el conseller Alfred Bosch, els diputats Elsa Artadi (JxCat), Marta Vilalta i Josep Maria Jové (ERC) i l'excap de gabinet dels presidents Puigdemont i Torra, Josep Rius.

En un comunicat d'aquest dilluns, 24 de febrer, l'executiu considera que la representació catalana hauria d'estar integrada per Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Marta Rovira però que la seva situació de "presó i exili" "impedeix un funcionament normal de negociació". Detallen que Torra i Aragonès només acudiran a les reunions d'obertura i en les que s'hagi de segellar acords amb la part espanyola "si fos el cas".

En canvi, la resta de representants esmentats assistiran a totes les reunions i seran la delegació permanent que retrà comptes al president i al vicepresident.

Segons el comunicat, el consell executiu de dimarts aprovarà un acord de Govern que nomenarà els membres que formaran part de la delegació a la taula de negociació, que s'ha de constituir aquest dimecres i de la qual el govern espanyol ja en va anunciar la composició de la seva delegació, encapçalada per Pedro Sánchez i amb Pablo Iglesias, Carmen Calvo, Carolina Darias, Salvador Illa, Manuel Castells.

 
Comentaris

Destaquem