La santcugatenca Marta Subirà, nova presidenta de Ferrocarrils

Marta Subirà va ser regidora de l'Ajuntament de Sant Cugat entre 1997 i 2011

La santcugatenca Marta Subirà serà nomenada nova presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, segons va avançar la SER. Subirà era fins ara secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat. Substitueix en el càrrec Ricard Font, que passarà a ser la mà dreta del vicepresident de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Puigneró.

De fet, Subirà serà designada presidenta dels Ferrocarrils a proposta de Puigneró.

La trajectòria de Marta Subirà

Subirà va iniciar la seva trajectòria política a l'Ajuntament de Sant Cugat, on va ser regidora dels governs de Convergència i Unió entre 1997 i 2011. Va ser regidora de Comunicació i Societat de la Informació i tinenta d'alcaldia de Medi Ambient i Mobilitat.

El 2011 va fer el salt a la Generalitat de Catalunya amb l'exalcalde Lluís Recoder, que va ser nomenat conseller de Territori. Així, Subirà va ser directora general de Polítiques Ambientals del Govern entre 2011 i 2016.

Actualment era Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat. És Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra amb l’especialització en Dret Administratiu i Públic de Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem