Tres santcugatencs a la candidatura de Ciutadans a les eleccions catalanes

Pachamé i Fernández-Jordán, actualment diputats al Parlament, repeteixen a la llista de Ciutadans

La llista electoral de Ciutadans a les eleccions al Parlament de Catalunya comptarà amb la presència de tres santcugatencs. Els comicis s'haurien de celebrar el 14 de febrer, però el govern català podria ajornar-los per la pandèmia del coronavirus.

Martí Pachamé, Munia Fernández-Jordán i Anna Cano són els santcugatencs que formaran part de la candidatura de Ciutadans, encapçalada per Carlos Carrizosa.

Pachamé, membre de la Junta Directiva de l’Agrupació de Ciutadans Sant Cugat i diputat al Parlament des de 2018, serà el número 17. L’actual regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat i també diputada Munia Fernández-Jordán ocuparà el número 22. Tots dos repeteixen després d’haver estat escollits a les passades eleccions. 

S’estrena a les llistes Anna Cano, coordinadora de l’Agrupació de Cs Sant Cugat i vocal a l’EMD de Valldoreix, que s’incorpora com a suplent número set. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem