Segueix en tràmit el futur de la concessió del complex esportiu de Valldoreix

Després de l'última denegació del jutjat a les al·legacions d'Eventing Esports, el futur del complex esportiu és incert

El jutjat ha desestimat l'última al·legació d'Eventing Esports Cinc SL, empresa gestora del complex esportiu de Valldoreix, contra l'anul·lació de la modificació del conveni de concertació de l'espai que es va modificar el 2012. L'advocat de l'EMD de Valldoreix està parlant amb les parts implicades per trobar una solució.

L'any 2003 es va atorgar per concurs la concessió del complex esportiu de Valldoreix a l'empresa Eventing Esports Cinc SL. El 2012 es va voler modificar el contracte per dos motius: el propietari de l'empresa volia transformar la pista verda pública en pistes de pàdel de pagament. A més, a l'EMD hi havia una redistribució de les despeses i s'havia de modificar el pagament de subministraments del complex.

L'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix va demanar que es tornés a concursar la concessió perquè es demanaven canvis molt grans i els jutjats li van donar la raó. Eventing Esports ha estat presentant al·legacions des de llavors fins a rebre el no definitiu aquest 2021.

El futur del complex esportiu de Valldoreix

Ara, descartada la modificació de 2012, la primera opció és tornar a 2003. Aquesta opció, però, està ja caducada i no interessa a l'EMD de Valldoreix. La segona opció és tornar a concursar la concessió, cosa que trigaria temps i no seria d'interès per a Eventing Esports.

Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, ha explicat durant el ple ordinari de novembre que l'advocat de l'administració pública està parlant amb l'empresa i amb el representant dels demandants, Pau Alonso, per acordar una possible tercera via de solucionar el problema.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem