Susana Herrada, presidenciable de Junts a l'EMD de Valldoreix

El partit ha fet públic en un comunicat que l'actual vocal de l'EMD Susanna Herrada serà la candidata a presidir Valldoreix

L'actual vocal del govern de l'EMD de Valldoreix Susanna Herrada serà la presidenciable de Junts per Valldoreix en les eleccions municipals del 2023. Així ho ha fet públic el partit en un comunicat i d'aquesta manera, l'actual president de l'EMD, Josep Puig, no serà el candidat del partit del govern. 

Així, Puig ha manifestat el seu suport a la nova candidata, ja que aquesta "és la garantia d'un bon govern a l'EMD de Valldoreix i d'assolir noves fites". 

Per la seva banda, Herrada s'ha mostrat agraïda a la confiança que li ha fet el partit i ha afirmat estar "molt il·lusionada de rebre el relleu de Josep Puig i amb moltes ganes de començar a treballar perquè els valldoreixencs i valldoreixenques vegin que soc la millor opció per presidir l'EMD", explica el partit en un comunicat.

Susanna Herrada és vocal de l'EMD de Valldoreix des de l'any 2007, primer a l'oposició i després al govern amb responsabilitats sobre les àrees de Mobilitat, Transport i Vialitat, Recursos Humans, Cultura, Medi Ambient i Educació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem