Verge qualifica de 'referència' les polítiques d'Igualtat i Feminisme de l'Ajuntament

La consellera ha signat el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i ha aprofundit en les polítiques d'Igualtat i Feminisme de Sant Cugat

Tània Verge, consellera d'Igualtat i Feminismes del Govern de la Generalitat de Catalunya, ha visitat l'Ajuntament de Sant Cugat, el divendres 29 d'abril. Durant la visita, la tarragonina, que ha signat el Llibre d'Honor, ha estat rebuda per l'alcaldessa, Mireia Ingla (ERC Sant Cugat), i regidors del govern i l'oposició, els quals han aprofitat per compartir amb la consellera els projectes d'Igualtat i Feminisme promoguts des del municipi.

Amb això, Verge ha destacat la feina de l'ens municipal "per transversalitzar la perspectiva de gènere i de LGTBI i les polítiques d'igualtat". La consellera, així, ha apuntat que les polítiques de l'Ajuntament de Sant Cugat "són de referència i des de la Generalitat podem aprendre i fer un procés d'implementació". A més, Verge ha posat d'exemple les sessions de cinema per conciliar la vida familiar.

D'altra banda, la consellera d'Igualtat i Feminismes ha titllat a l'Ajuntament de ser "un referent en els protocols de violències masclistes o sexuals en els espais d'oci, aprofitant els esdeveniments massius per formar o donar informació a les persones que assisteixen", lloant així la tasca de l'ens per erradicar les violències masclistes.

Finalment, la consellera ha posat l'accent en les polítiques de refugiats que s'han desplegat des del municipi. És per això, que Tània Verge ha visitat el centre d'informació i serveis de Creu Roja al municipi, per conèixer de primera mà com s'està desenvolupant l'acollida de persones ucraïneses. A la tarda, la consellera ha visitat el CAR Sant Cugat i ha conegut l'acollida de joves jugadors de waterpolo i la política d'igualtat del Centre d'Alt Rendiment.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem