Torre Negra, la mobilitat sostenible i La Mirada, al ple municipal d'octubre

Durant la sessió plenària hi haurà 2 mocions institucionals i 1 presentada per Ciutadans Sant Cugat

El Ple Municipal de Sant Cugat celebrarà la seva sessió d'octubre, i ho farà el dilluns 18 a la sala de plens de l'ajuntament. La sessió, que serà presencial, començarà a les 16 hores i es podrà seguir a través del TOT Sant Cugat i del canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Així doncs, l'Ajuntament presentarà el Plec de Clàusules Administratives Particulars que faran possible la compra de la finca de Torre Negra. D'altra banda, la sessió planària farà un pas més endavant perquè l'Escola La Mirada sigui una realitat. A més, la partida de l'Ajuntament destinada a projectes de cooperació serà un dels altres temes tractats.

Pel que fa a les mocions, durant la sessió d'octubre hi haurà 2 mocions institucionals: una d'elles amb l'objectiu de controlar l'espècia invasora, la cotorra argentina, i l'altre amb la intenció d'incrementar la infraestructura pública i privada de càrrega de vehicles elèctrics a Sant Cugat. A més, Ciutadans Sant Cugat demanarà, a través d'una moció, fer un reconeixement als millors estudiants de la ciutat.

Finalment, durant el ple municipal d'octubre, Sant Cugat mostrarà la seva cara solidària amb les malalties cròniques, i és que la junta de portaveus farà una declaració del Dia de les malalties cròniques.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem