Tribut metropolità, violència masclista i La Unió, al ple municipal

A les 20 hores hi ha el torn obert a la ciutadania, que pot expressar públicament les seves demandes o queixes

Sant Cugat celebra aquest dilluns 18 de novembre el ple municipal amb algunes qüestions d'importància damunt la taula, com el tribut metropolità, la violència masclista o La Unió. La sessió comença a les 16 hores i a les 20 hores hi ha el torn obert a la ciutadania.

El Ple haurà d'aprovar la designació dels representants de l'Ajuntament de Sant Cugat en el Consell General del Consorci Local amb La Unió Santcugatenca. Cal recordar que el govern santcugatenc va informar que les seccions de La Unió podran tornar al seu espai abans de Setmana Santa.

En urbanisme, es confirmarà la renúncia d'un promotor privat a construir un balneari d'aigües termals a Mira-sol.

 

Més info: Descarten la construcció del balneari d'aigües termals a Mira-sol

L'Ajuntament de Sant Cugat mostrarà el seu compromís en la lluita contra la violència masclista, aprofitant que el 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

D'altra banda s'aprovaran diverses modificacions en les retribucions i dedicacions de regidors de l'equip de govern, ja que alguns dels membres de l'executiu augmentaran la seva dedicació a l'Ajuntament.

Més info: Els salaris dels govern de Sant Cugat: un total de 647.000 euros

Junts per Sant Cugat reclamarà l'aturada del cobrament del tribut metropolità entre els santcugatencs i interposar un altre recurs administratiu contra l'impost.

Per la seva banda, Ciutadans defensarà la igualtat de tracte entre les parelles de fet i els matrimonis en l’accés a la pensió de viduïtat. Finalment, la formació taronja reclamarà el reconeixement, ajuts i benestar social de les persones afectades per la malaltia celiaquia.

 
Comentaris (4)
Esquerres que censuren Fa 26 dies
que curios i sospistos, precisament avui , Cugat.cat, porta tot el dia inactiu per una averia tecnica, quan el El tribut metropolità (AMB) ha ences els anims de la gent..... no vloen que la gent hi digui la seva , es evident que l'han CENSURAT
desobedient Fa 26 dies
el que s'hauria de fer, es una desobediència col·lectiva, i negar-se a pagar el tribut de l'AMB.
Miquel Fa 26 dies
La poltrona tira molt!... Sant Cugat, BCN... Todo por la silla!!!
Pere Fa 26 dies
El peatge del pacte de la vergonya ERC+psc+CUP a Sant Cugat del Vallès,es el cobrament del nou impost metropolità (AMB), entitat presidida per el sociata Antonio Balmon, ERC i CUP, heu venut Sant Cugat del Vallès als sociates..