Tsunami Democràtic crida els santcugatencs a participar de la concentració del 18D

El col·lectiu ha convocat una concentració als afores del Camp Nou la tarda del Barça-Madrid

Tsunami Democràtic ha fet una crida als santcugatencs i santcugatenques a participar de la protesta organitzada el dimecres, 18 de desembre, coincidint amb la celebració del partit de futbol que enfronta el Barça i el Madrid al Camp Nou de Barcelona.

 

D'aquesta manera, el moviment emplaça a trobar-se a les 15 hores a l'andana dels FGC per baixar a Barcelona, i el punt de trobada santcugatenc a la ciutat comtal serà a Travessera de les Corts amb Arístides Maillol, a les 15.45 hores.

 

La convocatòria

Tsunami Democràtica ha convocat una concentració "massiva" als afores del Camp Nou la tarda del Barça-Madrid, el pròxim 18 de desembre. Tal com apunta ACN, en un comunicat, el moviment es queixa de la "impossibilitat" de pactar amb els clubs "l'oportunitat de fer visible a les grades i al camp" el seu missatge de "crida al diàleg que Espanya ignora".

Per això estableix quatre punts de trobada entorn del camp perquè les persones que s'han inscrit a la convocatòria es concentrin a les 16 hores, dividint els participants per la seva procedència geogràfica. Segons Tsunami, més de 18.000 persones s'han sumat a la iniciativa per diversos canals, i molts d'elles tenen entrades o abonaments i "ja han rebut les consignes pertinents i s'han organitzat per desenvolupar les accions previstes".

 
Comentaris

Destaquem