Units per Sant Cugat exigeix el tancament del Club de Cannabis

La formació demana que l'Ajuntament faci tancar el club immediatament

Units per Sant Cugat exigeix el tancament immediat del Club de Cannabis que hi ha davant de l’IES Joaquima Pla i Farreras i el camp de futbol Penya Blaugrana. L’actual regidor no adscrit, Xavier Cortés, i número dos a la llista d’Units per Sant Cugat,  ja va demanar el tancament fa uns mesos, perquè el seu emplaçament atempta contra la salut dels més joves.  

“Aquesta és una altra demostració de que l’actual model està derivant. El model històric que havíem tingut a Sant Cugat, vetllava per la seguretat en tots els aspectes i, en especial,  de les persones més joves.  Des d’Units per Sant Cugat, no podem concebre que s’equiparin els drets d’un empresari amb els drets intrínsecs de la seguretat d’infants i joves", ha dit Cortés.

Segons la formació, "hi ha moltes famílies que desconeixen l’existència d’aquest Club de Cannabis", que està  “a tocar” dels dos centres. "Les olors arriben a l’institut. Només cal preguntar al professorat o als responsables esportius de la Penya Blaugrana, a més dels pares que acompanyen els seus fills als partits els caps de setmana", afegeixen.  

En aquest sentit, Units per Sant Cugat apunta que "moltes famílies del barri es troben impotents davant les reiterades queixes que han presentat al consistori i segueixen sense resposta. Ens sembla increïble que amb el temps que fa què està passant, ningú s’hagi posicionat de manera ferma”, diu Xavier Cortés. 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem