Valldoreix aprova instal·lar càmeres de seguretat per prevenir l'onada de robatoris

La moció, presentada per Ciutadans en la Junta de Veïns de Valldoreix, ha estat aprovada per 6 vots a favor i 3 en contra

La Junta de Veïns de Valldoreix ha aprovat, el dimarts 21 de juliol, una moció presentada per Ana María Cano, regidora de Ciutadans, en la qual es demana la instal·lació de càmeres de seguretat a Valldoreix per donar resposta a la preocupació dels veïns del municipi davant la problemàtica dels robatoris. 

Així doncs, la moció pretén evitar conductes incíviques i generar un efecte dissuasiu als lladres, alhora que permetrà ampliar la plantilla de policia local. A més, Cano ha assenyalat que la "COVID-19 no reflecteix la xifra real de robatoris. Necessitem que l'Ajuntament de Sant Cugat doni veu a totes aquelles famílies angoixades per evitar les darreres onades de robatoris".

Així doncs, els 2 acords que ha acollit aquesta moció han estat exigir de manera immediata a l'Ajuntament de Sant Cugat fer efectiu la instal·lació càmeres de seguretat, de manera urgent, en llocs on convingui i traslladar aquest acord a Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, i Francesc Carol, regidor de seguretat de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Amb això, la moció ha estat aprovada amb 6 vots a favor i 3 en contra, un d'ells del regidor d'ERC-MES Lluc Cahís qui ha afegit que aquesta moció "no respon a l'interès de vetllar per la seguretat dels valldoreixencs perquè si no s'hagués posat en contacte amb Francesc Carol, ja que és una feina que s'està tirant endavant des de l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquesta moció és una eina electoral a costa de la por i angoixa de veïnat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem