Valldoreix aprova una modificació de 814.939 euros en els seus pressupostos municipals

Els vots a favor dels 4 regidors de Junts per Valldoreix han fet possible l'aprovació pressupostària, després de les abstencions de tots els altres regidors

La Junta de Veïns de Valldoreix ha donat llum verda, el dimarts 21 de juliol, a l'aprovació de la modificació pressupostària, una modificació que ascendeix a 814.939 (després de reduir 49.230 euros d'ingressos del total de suplement que pujava a 854.169 euros). Així doncs, aquest augment esdevé de les despeses de personal, de la compra de béns corrents i de serveis i de la inversió en diferents projectes urbanístics.

Amb això, en el capítol de despeses de personal, l'augment del pressupost és 34.602 euros, un augment que prové de la retribució i la seguretat del pla d'ocupació. Pel que fa al capítol de la compra de béns corrents i de serveis, l'augment és de 10.000 euros per la neteja de les rieres a causa de les darreres pluges. 

Finalment, les inversions provenen de la compra d'un camió elèctric, de l'obra del pont del camp de futbol, de l'ampliació del carrer del Nard i de la instal·lació d'un nou panell informatiu a la parada de bus, unes inversions que ascendeixen a 809.567 i que segons Sussana Casta, regidora del PSC de Valldorex, "són unes inversions que actualment no són prioritàries".

D'altra banda, pel que fa als ingressos, l'EMD de Valldoreix ha reduït la inversió de mobilitat de 40.000 euros a 23.769 euros, donant un benefici de 16.230 euros en els pressupostos, i la Diputació de Barcelona abonarà un total de 23.000 euros a l'EMD de Valldoreix.

Amb això, la modificació pressupostària ha estat acceptada amb els 4 vots dels regidors de Junts per Valldoreix i amb les 5 abstencions de C's, ERC-MES, CUP i PSC-CP, tots ells ressaltant la seva abstenció per possibilitar la continuació del projecte iniciat pel grup municipal de Junts per Valldoreix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem