Valldoreix destina 20.000 euros a la crisi del coronavirus

L'EMD de Valldoreix ha impulsat diverses iniciatives per pal·liar la crisi del coronavirus

L'EMD de Valldoreix destinarà 20.000 euros per fer front a la crisi del coronavirus. La Junta de Veïns de Valldoreix, que es va celebrar de manera telemàtica aquest dilluns 27 d'abril, va aprovar una modificació del pressupost per poder destinar aquests diners a la lluita contra la pandèmia.

Els diners es destinaran principalment a donar suport al comerç (10.000 euros), a la compra de material de protecció contra la Covid-19 (6.000 euros) i a la compra d’aparells i programari informàtic per adaptar l’administració valldoreixenca al treball telemàtic.

Aquestes mesures econòmiques es van aprovar amb els vots favorables del govern de Junts per Valldoreix, el PSC i la CUP-PC, mentre que ERC-MES i Ciutadans es van abstenir.

Pal·liar les conseqüències de la crisi del coronavirus

L'EMD de Valldoreix ha impulsat diverses iniciatives per fer front a la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Més info: El president de l'EMD Valldoreix crida a protegir-se per "derrotar aquesta pandèmia"

Entre altres, ha impulsat la suspensió del cobrament dels lloguers als bars, restaurants i locals propietat de l'EMD i la suspensió del pagament de taxes i preus públics de serveis no prestats durant aquest període.

A més, ha habilitat un servei de videotrucades per atendre les consultes urbanístiques del veïnat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem