Valldoreix rebutja les fake news i la resta de grups llença un dard a Ciutadans

La Junta de Veïns de l'EMD ha aprovat amb la conformitat de tots els grups, excepte Ciutadans, una moció que anava amb segones cap a la formació taronja

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix ha aprovat una moció d'urgència per rebutjar públicament les Fake News provinent de la política. Una moció directament adreçada a Ciutadans, que recentment ha repartit un fulletó entre els veïns i veïnes de Valldoreix amb informacions que, segons PSC, ERC-MES, la CUP i Junts per Valldoreix falten a la veritat.

I és que la resta de grups de la Junta de Veïns acusen la formació taronja de "mentir deliberadament" en algunes qüestions, com per exemple quan, segons els grups de l'EMD, la vocal Ana Cano va mentir en assegurar no haver participat en l'elaboració del Pressupost Municipal. Cano s'ha defensat dient que "seguiran fent la seva tasca" i ha animat a la resta de grups a "anar als jutjats" si consideren que Ciutadans falta a la veritat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem