Una vintena de col·lectius de Sant Cugat mostren el seu suport a Pablo Hasel

S'ha convocat una manifestació a Sant Cugat per denunciar la detenció i empresonament de Pablo Hasel

Una vinenta d'entitats i col·lectius de Sant Cugat han mostrat el seu suport a Pablo Hasel, el raper català que haurà d'entrar a presó condemnat per injúries a la corona i enaltiment del terrorisme pels seus missatges. Els Mossos ja han detingut a Hasel aquest dimarts 16 de febrer, després que se li esgotés el termini per entrar voluntàriament a presó i es tanqués a la Universitat de Lleida amb una cinquantena de persones. Organitzacions com Amnistia Internacional han qualificat de injust i desproporcionat que entri a la presó.

Sota el lema Llibertat Pablo Hasel i Els drets es defensant exercint-los, aquests col·lectius han organitzat una manifestació a la plaça de Lluís Millet com a mostra de suport al raper. Serà aquest dimarts a partir de les 19 hores.

foto 3761045

Els Mossos han detingut Pablo Hasel a la Universitat de Lleida FOTO: ACN

Entre els grups que li donen suport hi ha la CUP, Cal Temerari, Hora Bruixa, Endavant, Arran, Sindicat de Llogaters, Dissidència Sònica, La Xesca, l'Aplec Jove, el CDR, l'ANC, les Joventuts Llibertàries, l'Esplai Pica-Roca o l'Esplai Sarau.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem